2018/1 Dezbaterea noii legi a Prosumatorului

2018/1 Dezbaterea noii legi a Prosumatorului 1600 1200 Mihai Toader-Pasti

În ultimii 2 ani am făcut multe eforturi pentru a face prosumatorii o realitate în România. Astăzi suntem foarte aproape de acesta realizare. Legea prosumatorilor [Sursa] a trecut de Comisia pentru Industrie și Servicii si de Comisia pentru Mediu și urmează să fie discutată în plen.

Avem plăcerea de a vă invita, miercuri, 27 iunie, ora 18:30, la casa solară EFdeN, la o dezbatere în cadrul EnergiaTa – Comunitatea Prosumatorilor. Întâlnirea se va desfășura într-un cadru restrâns și va consta într-o dezbatere activă pe subiectul micilor producători de energie – prosumatorii – , ce întrebări și probleme întâmpină aceștia pentru a identifica împreună care sunt următorii pași și pentru a căuta răspunsul și a ajunge la rezolvarea problemelor.

Dacă doriți să participați trimiteți-ne un email pe oana.dumitru@efden.org.
Vom reveni cu confirmarea, numărul de locuri este limitat. Vă așteptăm!

Cum a fost la eveniment:

Marți a fost votată în plen legea #prosumatorilor. Acum ea trebuie promulgată de Președintele României. Românii vor putea instala echipamente ce produc energie din surse regenerabile și injecta în rețea.

  • 16 persoane, care au încercat să devină prosumatori sau care își doresc să devină în viitorul apropiat, au participat Miercuri la prima întâlnire oficială a prosumatorilor din EnergiaTa: Comunitatea Prosumatorilor.
  • Pentru a rămâne la curent cu ce facem, like și intrați în comunitate. Vom reveni în curând cu mai multe informații.
  • Pentru noi este o veste extraordinară, în ultimii 2 ani am făcut multe eforturi pentru a face prosumatorii o realitate în România.

Le mulțumim pentru prezență și colegilor de la Organizatia Patres și Greenpeace Romania. Ne bucurăm să fi lucrat împreună în ultimii ani pentru a avea prosumatori în România.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.